Skip to Content

Projects

Contemporary Reinvention

taA have been appointed to transform the front elevation of this recent new build in Nottinghamshire. Since purchasing the property the clients have wanted to remodel the exterior of the property to reflect the contemporary interior. Tom has proposed a new front porch and some relatively minor cosmetic changes to total transform the aesthetic of the front of the property. The large living space at the rear of the property also suffers from a lack of natural light. Tom has proposed a small extension with a large folding sliding door which links the kitchen to the dining room and floods the living area with natural light. Also part of the proposal is a remodelled external raised patio at the rear of the property linking the internal and external spaces. The project will be submitted for planning permission shortly.